2017.okt.25.
Írta: Audiolife komment

Audio Note Uk. M2 – Tartalom mögött a forma

an-m2-02.jpgMit ne mondjak, nem volt túl jó napom, amikor egy maratoni négy órás meeting után kiszédelegtem a hőségben afrikai szavannává változott Hercegprímás utcára*.

Tovább

Az idő próbája - Metrum Acoustics DAC-ok

metrumoctave3.jpgMár nem is tudom, mikor volt, amikor felfedeztem magamnak Metrum Acoustics-ot mint márkát. Igazság szerint a Hifi Critic-ben olvastam róla egy bemutatót és egy tesztet, ami felkeltette a figyelmem. Az Octave néven futó DAC aztán szétnyerte magát a különböző magazinokban, egy példánya pedig merő véletlen folytán hozzám is eljutott.

Tovább

UH FEST 2017

13031-uh-fest.jpgViszonylag ritkán ajánlok programot. Ennek elég prózai okai vannak: unalmas lenne mindig belinkelni a bmc programfüzetét, vagy a MüPa-ét, esetleg az azóta már megszűnt müsziét. 

Ezúttal azért teszek kivételt, mert az UH Fest nem egy program, hanem egy programsorozat, sok olyan fellépővel, akiket nem hogy nem lehet látni-hallani itthon, de többségükről nem nagyon szólnak a zenei blogok, vagy a nagy programajánló oldalak. Na meg azért, mert én személy szerint kedvelem a szervezők helyszín választását és az olykor családias jelleget. (Arról nem beszélve, hogy érdekes fazonokkal - például velem - lehet ott találkozni. Bocs a béna viccért.)

Jó ideje követem a fesztivált, a legintenzívebb zenei élményeim is ide köthetőek, szerintem kihagyhatatlan. Egy ideje már nem csak drone van meg ilyen zajos dolgok vannak, szóval mindenki találhat magának kedvére valót. Én egyébként ma meg szombaton megyek, de ez ne zavarjon meg senkit.  

Próbáljátok ki, megéri. 

uh-fest-plakat.jpg

Címkék: zene
süti beállítások módosítása