2011.jún.11.
Írta: Audiolife komment

Szappan és Szíj Melinda szatyor

A 47 Labs kis, 6 literes minitorán hol Boards Of Canada (Music has The Right to Children*), hol Jamie Woon, hol Debussy, hol meg valami lightos zajzene szól (Richard A Ingram: Consolamentum, 2010), nézem, ahogy az ablakok mögött a fák levelein pereg az eső.

Tovább

Péntek esti hifizés

A cím kissé félrevezető, a péntek gyakran csütörtök, esetleg kedd, olykor szombat, ki mikor ér rá. A péntek esti hifizés amolyan ragadványnév, nagyjából azt jelenti, hogy valamelyikünknél összegyűlünk egy kötetlen beszélgetés és zenemutogatós este keretében, ahol mindenki előrukkolhat azokkal a muzsikákkal, amelyeket mostanában hallgat vagy szeret.

Tovább

Hétköznapi canossa - a beállítás buktatói

Legyen ez most nosztalgia

Időnként arra gondolok, hogy az öregedő hifisták átka utólért engem is. Nem, nem a megcsontosodásról vagy az újdonságok iránti lanyhuló érdeklődésről van szó, véletlenül sem. A sok kacskaringó után, amit az ember megtesz, mire megfelelő készülékeket úgy és olyan módon összeválogatja, hogy azokon a lemezgyűjteményének darabjai kellőképpen megszólaljanak, lehetne már annyi tapasztalata, hogy nem fut bele triviális dolgokba.

Tovább
süti beállítások módosítása